In perioada 12 decembrie - 15 ianuarie, locatia noastra Biomediterraneo Bistro & Marche se afla in lucrari de renovare. Serviciile de livrare la domiciliu nu vor fi disponibile in aceasta perioada, dar va stam la dispozitie cu preparate delicios de sanatoase pentru evenimente si servicii de catering personalizat. Pentru mai multe informatii: office@biomediterraneo.ro.

Bistro

Biomediterraneo spune povestea explorarii gastronomice a culturilor diverse, intinse de-a lungul tarmului Marii Mediteraneene. Fascinati de energia stilului de viata mediteranean, ne propunem sa oferim de fiecare data clientilor nostri o experienta culinara inedita, care sa ii inspire in abordarea unui stil de viata sanatos. Pornind de la detaliile vintage ale interiorului cladirii, am gandit un spatiu eclectic, o fuziune intre vechi si nou, cu elemente originale italiene si accente french. Se afla chiar in inima orasului, intr-o cladire cu un istoric de mai bine de un secol, pe fosta strada Regala a Bucurestiului vechi.

Eat better. Be happier. Live longer.
NEW POWER MENU by Biomediterraneo imbina gusturile mediteraneene cu ingrediente special alese  pentru a va simti delicios de SANATOSI! 

NEW POWER MENU by Biomediterraneo
Ion Campineaunu 3A
fosta strada Regala
Sector 1, Bucuresti

0213300112
0734781341
office@biomediterraneo.ro