In perioada 12 decembrie - 15 ianuarie, locatia noastra Biomediterraneo Bistro & Marche se afla in lucrari de renovare. Serviciile de livrare la domiciliu nu vor fi disponibile in aceasta perioada, dar va stam la dispozitie cu preparate delicios de sanatoase pentru evenimente si servicii de catering personalizat. Pentru mai multe informatii: office@biomediterraneo.ro.

Marché

Biomediterraneo Marché este un spatiu cochet, cu un aer french, ce imparte spatiul din Str. Ion Campineanu nr. 3A cu Biomediterraneo Bistro.

Intreg meniul Marché a fost gandit pentru a oferi oportunitatea celor aflati in criza de timp sa testeze rapid din infuzia noastra mediteraneana.  Astfel clientii nostri pot opta pentru preparate gandite special pentru mic dejun, brunch sau pranz, pot savura o cafea aromata ori un fresh proaspat si sanatos in timp ce isi pot ridica comanda personalizata comandata telefonic.  Eat better. Be happier. Live longer.  NEW POWER MENU by Biomediterraneo imbina gusturile mediteraneene cu ingrediente special alese  pentru a va simti delicios de SANATOSI! 

Eat better. Be happier. Live longer.
NEW POWER MENU by Biomediterraneo imbina gusturile mediteraneene cu ingrediente special alese  pentru a va simti delicios de SANATOSI! 

NEW POWER MENU by Biomediterrane
Ion Campineaunu 3A
fosta strada Regala
Sector 1, Bucuresti

0213300112
0734781341
office@biomediterraneo.ro